Vrijdag 21 september 2012

Culinair & Entertainment

Remco Hoffmeister - Henrico van Lammeren - Janny van der Heijden - René Dessing

Eten van de Buitenplaats

In het Jaar van de Historische Buitenplaats willen we wel eens weten wat men toen at en dronk op de buitenplaats? René Dessing, initiatiefnemer van dit jaar, neemt ons mee naar de buitenplaats van de 18de eeuw, per koets en trekschuit. Jannie van der Heijden, publiciste over erfgoedvoedsel, gaat in op de culinaire tradities op de buitenplaats. Chefkok Remco kookt met producten van buitenplaatsen van nu.

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

Foto's: Archief Koninklijke IGC, Archief Koninklijke IGC, Archief Koninklijke IGC, Archief Koninklijke IGC

← vorig evenement volgend evenement →