Woensdag 30 november 2022

Culinair & Entertainment

drs. Paul Groenestein

Hazendiner

Tijdens het seizoen, een jaarlijks terugkerende traditie: het hazendiner! Komt allen genieten van stoere jachtverhalen, mooie jachtanekdotes, illustere jachtherinneringen en pijnlijke jacht faux-pas. Dit alles van, voor en door jachtliefhebbers.

Het traditionele hazendiner kenmerkt zich door het open karakter. Ronde tafels met gelijkgestemden, die delen in de jachtverhalen en voordrachten, desgewenst begeleid met foto's, ten gehore gebracht door diezelfde gelijkgestemden. Hoe hoger de diversiteit, hoe beter de kwaliteit van de avond. Tot vlak voor het diner kunnen de verhalen worden ingebracht. Onze voorzitter Paul Groenestein trapt af en kondigt aan, de andere sprekers volgen vanzelf. Vanzelfsprekend kunt u daarnaast zoals gewoonlijk genieten van een prachtig diner met uitgelezen wijnen. Wij zien uit naar uw komst!

Menu
Pate van haas en gerookte hazenrugfilet met pompoenchutney, kruiden frissee sla en desem krokant
Hazenpeper, kastanje puree, stoofpeer, spruitjes, paddenstoelen, knolselderij en peen
Warm chocolade taartje met tutti frutti, crumble van Oreo en hazelnotenroomijs

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

Foto's: ©Paul Groenestein

← vorig evenement volgend evenement →