Vrijdag 27 februari 2015

Trends & Toekomst

Hans Steenbergen

Traditie is hip

Traditie is hip. We mogen onze handen weer vuil maken. We verkiezen imperfectie boven gestandaardiseerd. Waarom? Omdat het smaakt. Omdat het voldoening geeft. Omdat je er een business mee kunt bouwen. We zijn op weg naar een nieuwe realiteit. Steenbergen gaat in op nationale en internationale foodtrends en biedt inspiratie, kennis en inzicht in trends, concepten en ontwikkelingen over de foodservicemarkt van morgen.Hans Steenbergen is trendwatcher, journalist, columnist, presentator en moderator van congressen. Sinds 2009 is hij co-founder en hoofdredacteur van Food Inspiration Magazine – het eerste digitale magazine voor foodprofessionals ter wereld. In 2010 is hij door een vakjury uitgeroepen tot 'best specialist trendwatcher of the year, in de categorie food'. 

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

Foto's: Archief Koninklijke IGC

← vorig evenement volgend evenement →