Maandag 7 november 2011

Architectuur, Beeldende kunst & Cultuur

Emmy Stoel

Taste of Teppanyaki in Hotel Okura Amsterdam

Leer Teppanyaki gerechten bereiden onder begeleiding van Teppan-chefs van Restaurant Sazanka. Letterlijk betekent Teppanyaki ’grillen op de bakplaat’, wat in Japan van oorsprong de oudste manier is om eten te bereiden. U maakt dit thuis ook gemakkelijk zonder grillplaat! Tijdens deze workshop wordt gezamenlijk een drie gangenmenu bereid.

Voorafgaand aan de Taste of Teppanyaki zal Emmy Stoel, Acting General Manager van het Okura, een korte toelichting geven over de do's en don'ts bij het zakendoen met Japan.

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

Foto's: https://greenglobe.com/latest-news/gold-awarded-to-hotel-okura-amsterdam/

← vorig evenement volgend evenement →