Culinair & Entertainment
Onze gastspreker, Sándor Schiferli, voorzitter Ark van de Smaak Nederland en tevens co-auteur van "Raapsteeltje – (h)eerlijk eten in Nederland" over het Nederlands culinair erfgoed, winnaar van de Kookboekverkiezing van het jaar 2008. Op de grens van de sprokkelmaand en de lentemaand wordt het culinair erfgoed van vis, vlees en groenten in enkele vrijwel vergeten variëteiten toegelicht. De spreker wordt ingeleid door mr. Paul Vernooijs, oprichter Slow Food Tafel
De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.
Foto's: Archief Koninklijke IGC