Culinair & Entertainment
Met de zomer in aantocht is het tijd om lekker in de buitenlucht een goed, eerlijk en gezellig diner te nuttigen. We gaan op bezoek bij één van de bestuursleden van Slow Food Nederland: Geert Burema. We hopen natuurlijk op een stralende dag; dan eten we in de tuin aan een mooie lange tafel anders gaan we gewoon naar binnen het Koetshuis in. Met een slag om de arm, omdat we afhankelijk zijn van aanbod het volgende seizoensmenu:
• Salade met ingemaakte Hollandse asperges en Texelse schapenkaas • Merkelbach vissoep met garnituur • Lamsschouder met voorjaar groenten en dragon jus • Rabarber en aardbeien met ijzerkruid
De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.