Woensdag 21 maart 2018

Culinair & Entertainment

Remco Hoffmeister

Vier de lente met Lindenhoff

Zij hebben bijzonder korte lijnen met plaatselijke producenten en produceren ook op eigen boerderij. Zo komt vlees met een authentieke smaak van dieren van een rustiek ras, die kunnen doen wat ze horen te doen: vrij rondlopen, grazen en wroeten.
Zij werken samen met bevriende boeren in Nederland als ook in andere Europese landen. Zij zijn in de volle overtuiging dat de beste smaak voortkomt uit een manier van produceren die dicht bij de natuur ligt.

Daarnaast staat Lindenhoff bekend om uitmuntende kwaliteit in seizoensgroenten en -fruit, die worden betrokken uit een netwerk van boeren die werken met hoofzakelijk niet-hybride rassen en die zoveel mogelijk in de volle grond telen. Uiteraard wordt er in het seizoen geoogst, wanneer de smaken op hun best zijn.

Onze chef Remco Hoffmeister verzorgt - i.s.m. Lindenhoff - gedurende deze avond een heerlijk diner met een basis van producten uit het lenteseizoen. Het hoofdgerecht wordt gemaakt op basis van het beste uit het voorjaar: lamsvlees. 

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

Foto's: Archief Koninklijke IGC

← vorig evenement volgend evenement →