Details

Donderdag 14 november 2013

Leiderschap & Strategie

Jan Eijsbouts - Paul Arlman - Danny van der Eijk - Henk de Bruin - mr. Jan Peter Balkenende

IFOH AWARD 2013 - The winner is… Jan Peter Balkenende

Nederland staat bekend als het land van de koopman en de dominee: tegenover de koopmansgeest staat het 'wijzend vingertje.' Door voortschrijdend inzicht is daaraan een nieuwe vorm gegeven: Corporate Social Responsibility (CSR). Maar vooral een nieuwe inhoud. De IFOH award wordt op 14 november uitgereikt. Uit handen van Maurice de Valk, voorzitter van het IFOH, zal voormalig Minister President Jan Peter Balkenende gelauwerd worden voor zijn verdiensten op het gebied van CSR.
 
Tijdens deze bijzondere bijeenkomst vertellen Jan Peter Balkenende, Danny van der Eijk (bestuurslid Achmea), Henk de Bruin (Hoofd CSR Philips), Paul Arlman (voorzitter Transparency) over de betekenis en mogelijkheden van CSR. De avond wordt ingeleid door prof. Mr. A.J.A.J. (Jan) Eijsbouts, bijzonder Hoogleraar CSR, Law Faculty, Maastricht University.

De prijs is ingesteld door het bestuur van het Inspirational Forum for Organisational Health (IFOH). Ook andere toonaangevende experts leveren een bijdrage aan deze avond. Voorafgaand aan de uitreiking van de award geven zij een toelichting op herkomst, focus en belang van CSR. De presentaties worden afgewisseld met culinaire hoogtepunten.

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

← vorig evenement volgend evenement →