Vrijdag 8 maart 2019

Business & Management

Marja Ruigrok - Ronald Ockhuijsen - Nancy Poleon - Annemarie Renes - Eline Leijten

Vrouwelijk Ondernemerschap

De Koninklijke IGC organiseert samen met Het Parool een avond die in het teken staat van vrouwelijk ondernemerschap. Met dit evenement staan wij stil bij 50 jaar vrouwelijke leden in de Club. Panelleden zijn Marja Ruigrok, voormalig ondernemer en nu Wethouder Economie & Verkeer Haarlemmermeer, Eline Leijten eigenaar muziekplatform Plugify, Nancy Poleon oprichter en eigenaar BrandedU en Annemarie Renes eigenaar Women Development Boutique. Lotte Mulder zorgt voor de muzikale omlijsting.

Moderator van de avond is Ronald Ockhuysen hoofdredacteur van Het Parool. De bijeenkomst staat open voor zowel vrouwelijke als mannelijke leden en introducés. Na de plenaire bijeenkomst sluiten we de avond muzikaal af. 

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

Foto's: Archief Koninklijke IGC

← vorig evenement volgend evenement →