Details

Donderdag 7 maart 2019

Leiderschap & Strategie

Z.K.H. Prins Constantijn

Start-ups in nationaal en internationaal perspectief

Constantijn van Oranje komt in de informele setting van de Cityborrel praten over startups en wat dit betekent voor ondernemers in Nederland. Hij stuurt StartupDelta aan en adviseert bedrijven en de Europese Commissie over digitale innovatiestrategieën.

Constantijn is Special Envoy bij StartupDelta sinds juli 2016. Hij is aangesteld door de Nederlandse regering om Nederland het epicentrum van innovatie te maken, met het beste klimaat voor ondernemers om hun bedrijven te starten, op te bouwen, te laten groeien en over de grenzen te brengen.

Constantijn is ook Director Digital Technology & Macro Strategy bij Macro Advisory Partners in Londen en New York, Edge Fellow bij Deloitte Centre for the Edge. Ook is hij lid van de EU High Level Group on Innovation die de Europese Commissie adviseert om instrumenten te ontwikkelen voor baanbrekende innovaties.

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

Foto's: ©RVD

← vorig evenement volgend evenement →