Details

Woensdag 6 maart 2019

Technologie & Innovatie

Marina Toeters

FashionTech; draagbare technologie

Marina Toeters opereert op het snijvlak van modetechnologie en modeontwerp. Via haar bedrijf by-wire.net stimuleert ze de samenwerking tussen de mode-industrie en technici voor een relevant modesysteem en ondersteunende kleding voor dagelijks gebruik.

Zij adviseert, onder andere, Philips Research en het European Space Agency over productontwikkeling. Als docent, coach en onderzoeker werkt ze voor de modeafdeling aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, de textielafdeling van Saxion University voor faculteit toegepaste wetenschappen en industrieel ontwerpen aan de Technische Universiteit Eindhoven.


De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

Foto's: ©Marina Toeters

← vorig evenement volgend evenement →