Woensdag 3 maart 2010

Architectuur, Beeldende kunst & Cultuur

Ronald Bazuin - Bram De Blécourt

Old Masters New Business

Bazuin & de Blécourt specialiseert zich in schilderijen uit de 17de eeuw van een hoge kwaliteit maar van iets minder bekende meesterschilders. Voor een fractie van de prijs van een Jan Steen of een Rembrandt kan de liefhebber een prachtig 17de eeuws schilderij van zo'n Old Master aan de muur hebben. De aan- en verkoop van Old Masters baseert Bazuin & de Blécourt op kunsthistorisch onderzoek naar 17de eeuwse Nederlandse en Vlaamse schilderijen. Ook voor derden voeren zij dergelijke onderzoeken uit.

Opdrachtgevers zijn particuliere verzamelaars, musea, veilinghuizen en kunsthandelaren. 'Old Masters New Business' neemt u mee naar de boeiende wereld van onze 17de eeuwse schilderijen en geeft u een inkijk in een nieuw bedrijf in een vrij conservatieve sector. Wilt u goed voorbereid naar de Tefaf in Maastricht (12 - 21 maart)? www.bazuindeblecourt.nl www.fineartresearch.nl

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

← vorig evenement volgend evenement →