Vrijdag 5 juni 2009

Klimaat, Natuur & Milieu

Geert Timmermans - Pieter Smits - Jan de Lange

Beemster zuiglam en Limburgs goud

Het jaarthema van Amsterdam is 'Stad van de Duizend-en-één Smaken', een verwijzing naar de vele culturen die de stad rijk is. Amsterdam wil zich als Hoofdstad van de Smaak richten op brede lagen van de bevolking, met een diverse culturele achtergrond. In samenwerking met Proeftuin Amsterdam worden dit jaar activiteiten georganiseerd die hun hoogtepunt beleven tijdens de 3e Week van de Smaak, van 20 t/m 27 september 2009. Proeftuin Amsterdam is een actieprogramma waarmee Amsterdam gezonde en duurzame voeding in de stad en ommeland wil bevorderen. De Slow Food Tafel presenteert samen met de witte brigade van de IGC de 'klassieke' Limburgse asperges en heerlijk bereid lamsvlees. De sprekers worden ingeleid door mr. Paul Vernooijs, oprichter Slow Food Tafel

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

← vorig evenement volgend evenement →