Donderdag 14 april 2022

Leiderschap & Strategie

Erik Hiep - Tom Haak

De toekomst van werk: niet aanpassen maar transformeren!

Tijdens deze boeiende avond zal Tom Haak ons inspirerende standpunten en trends voorhouden waar wij allemaal niet aan zullen ontkomen. De nieuwe werkelijkheid staat voor de deur. Een enorme krapte op de arbeidsmarkt, een tekort aan grondstoffen, een klimaat crisis, het energievraagstuk, een wereldomvattende Covid-19 pandemie en meest recent een oorlog aan de Europese grens.

Hoe blijf je tegenwoordig als bedrijf overeind en organiseer je het werk in de huidige wereld waar de bestaande logica en managementtechnieken niet altijd meer werken en niets meer is zoals het was? We zullen eraan moeten wennen dat de wereld aan het veranderen is en dat traditionele manieren om hiermee om te gaan mogelijk niet meer altijd effectief zullen zijn.

Tom Haak is de oprichter van het HR Trend Institute en heeft ruime ervaring in HR Management bij multinationals als Arcadis, Aon, KPMG en Philips Electronics. Tom houdt zich met het HR Trend Institute vooral bezig met innovatief HR en hoe organisaties kunnen profiteren van trendverschuivingen.

Erik Hiep is eigenaar van managementadviesbureau The Next Level en doceert aan IE Business School in Madrid.

De samenstellers van het Historisch Sprekers Archief hebben grote zorgvuldigheid betracht bij het verzamelen en citeren van de gegevens die hoofdzakelijk afkomstig zijn uit de archieven van de Koninklijke Industrieele Groote Club en eerder via de website openbaar gemaakte data. Mocht U een aan- of opmerking hebben over de teksten en/of afbeeldingen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de redactie via clubinfo@igc.nl.

← vorig evenement volgend evenement →